Петриківська районна бібліотека

Понеділок, 13.05.2024, 23:35

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Березень » 2 » Знов починається весна
16:25
Знов починається весна

Перше засідання"Знов починається весна!..."   у цьому році бібліотекарі Петриківської районної бібліотеки присвятили проводам зими, зустрічі весни, міжнародному жіночому дню 8 березня,  80-літньому ювілею Віри Микитівни Козачок.

Разом з першим подихом весни, разом з пробудженням природи від затяжного зимового сну, приходить щире і ласкаве жіноче свято.

Своєрідною та релаксійною територією спілкування для дорослого читача вже в котрий раз був читальний зал Петриківської районної бібліотеки, господаркою якого є Пікуш С.П. Ведучими цього заходу були Бутко О.В. і Усик С.В.

Програма   сподобалася жінкам, адже йшлося про відмінності психології жінки та чоловіка,  для представниць жіночої статі, звучала поезія, пісні. Вшановували  жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі. В цей день лунали  слова найніжніших привітань від чоловіків – Лисенка А.О., Лісного О.І., Ямпольського В.П.,Загребельного М.Н., Глущенка В.А., Раїльченка  Г.В.Сюрпризом для гостей стали виступи вихованців дитячого садочку «Сонечко», після якого діти подарували всім жіночкам ніжний  букетик пролісків зроблений власноруч.Взагалі жодна жінка на нашому святі не залишилася без уваги – учасники гуртка «Бджілка»(що діє при Петриківській районній бібліотеці для дітей) виготовили листівочки до 8 березня, які розчулили учасниць зібрання.

Друга частина програми була присвячена  80-літньому ювілею Віри Микитівни Козачок. Ця жінка з великої літери – не одне десятиліття служить для петриківців і жителів Петриківського району яскравим прикладом небайдужої, мудрої. Доброї людини з активною життєвою позицією.
Ювілярку у нас знають знають, як активістку районної і селищної ветеранських організацій, учасницю різноманітних концертів художньої самодіяльності, засідань клубу «Від усієї душі», ветеранських новорічних «Вогників», автора понад 200 публікацій на морально-виховну тематику на сторінках районної газети «Петриківські вісті».

Наша бібліотека подарувала ювілярці відеоролик «Моя сім`я- жаданий скарб», який був змонтований бібліотекарем читального залу Пікуш С.П. зі світлин які зберігалися в архівах родини Козачок.

 

Переглядів: 465 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0