Петриківська районна бібліотека

Вівторок, 14.05.2024, 13:08

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Березень » 6 » Жінка - це гордість і велич світу
15:52
Жінка - це гордість і велич світу

                                                                        Жадана і ніжна, мила і велична

                                                                         На протязі всіх незліченних літ

   Будь, Жінко, завжди іменем окличним,

                                                                             Тримай в долонях цей чарівний світ!

 

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Жінка виступає берегинею роду, миру, злагоди і гармонії на рідній землі. Без її підтримки, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі зміни в нашому житті.

Тому до улюбленого свята всіх жінок у відділах Петриківської районної бібліотеки експонуються виставки : на абонементі представлена виставка-композиція «Її величність жінка» (автор виставки-бібліотекар абонемента Усик С.В.),

в читальному залі – виставка-натхнення «Це весни чудове свято»(автор виставки- бібліотекар читального залу Пікуш С.П.)

Виставки різнопланові і дозволяють як найширше розкрити тему.

Виставки знайомлять користувачів  з історією свята, розповість про поліпшення становища жінок, підвищення їх ролі у суспільстві та широкого залучення жінок у державно-правові та соціальні процеси громадянського суспільства.

 Ліература, представлена на виставці, несе інформацію про жінок, які залишили помітний слід в історії. Для цього вони використовували свої кращі якості - розум, енергію, силу волі, талант і, звичайно ж, жіночу чарівність. Тому даний розділ присвячений саме таким жінкам. Великі княгині, цариці, імператриці, знамениті і забуті, вони своїми долями відкривають багато таємниць минулого. Тому, представлена література  розкриває різноманітну жіночу сутність. Адже жінці під силу великі справи. 

 Можна з упевненістю сказати, що через ці книжкові виставки проходить галерея прекрасних і піднесених жіночих доль. Вони такі різні, такі несхожі один на одного. Кожна з них - виняткова, кожна - не просто жінка, а, якщо хочете, Міф, Явище!

 Виставки  доповнюють вироби з допоміжних оздоблювальних матеріалів: поробки до 8  березня зроблена своїми руками користувачів бібліотеки. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати наші виставки і одержати у подарунок насолоду читання.

Переглядів: 801 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0