Петриківська районна бібліотека

Четвер, 16.05.2024, 00:34

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Березень » 13 » Весни тендітні пелюстки
23:19
Весни тендітні пелюстки
       Клуб «Від усієї душі» - своєрідний символ, візитна картка Петриківської районної бібліотеки. Це справжній осередок творчості, натхнення, доброти. Адже основна мета його створення полягала в сприянні повноцінному дозвіллю пенсіонерів, одиноких людей, інвалідів, людей похилого віку. Його учасники – це активні небайдужі люди, які вміють зробити своє життя наповненим та цікавим, незалежно від віку.13 березня 2014 року в читальному залі   райбібліотеки  відбулося святкове засідання клубу «Весни тендітні пелюстки». Кожне засідання клубу – це не просто зустріч, підготовлена працівниками бібліотеки, а захід, в який вкладається часточка душі його учасників, організаторів і ведучих. Вже стало традицією в клубі відзначати жіноче свято 8 березня.  На честь присутніх жінок прозвучало чимало гарних вітальних слів …
                                Вітайте жінку:матір і кохану,
                              Живу, чарівну, грішну і святу.
                               Без нею світ таким убогим стане,
                               Цініть її терплячу доброту.
      Привітати присутніх також прийшли вихованці середньої групи ДНЗ № 1 «Сонечко»(вихователь Говоруха О.О.). Діти розповідали вірші, співали, танцювали, чим викликали теплі слова вдячності та дружні оплески. Тріо чоловіків (Глущенко В.А.,Раїльченко Г.І.,Лісний О.І.) подарували жінкам пісенні вітання.
 Ще однією цікавою темою березневого засідання клубу було віншування Тараса Григоровича Шевченка, 200-ліття з дня народження якого ,Україна відмічає цими днями. Ведуча бібліотекар читального залу рай бібліотеки Пікуш Світлана Петрівна відкрила для присутніх нові сторінки життєвого шляху поета, а саме історії його кохання. Бібліотекар абонемента райбібліотеки Завалипіч Олеся Валеріївна підготувала для перегляду мультимедійну презентацію «Шевченко- поет любові». У виконанні тріо чоловіків звучали пісні на слова Т.Г.Шевченка.
Головним його надбанням клубу «Від усієї душі» є згуртованість літніх людей з різних куточків Петриківського району, з різним творчим досвідом, кожен з яких поповнює скарбничку напрацювань клубу.Спілкування очищає розум і серце, а людину робить добрішою. Адже, спілкуючись між собою, люди забувають про побутові проблеми, життєві негаразди. Недарма девізом клубу обрані слова «Спілкуймось! Цікаво відпочиваймо, радіймо гармонії життя».




         
                 
Переглядів: 539 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0