Петриківська районна бібліотека

Середа, 15.05.2024, 14:30

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Листопад » 4 » Сузір'я талантів
16:35
Сузір'я талантів

Коли любов не має меж,

Коли душа не знає втоми,

Коли землею ти живеш –

Праця твоя стає святою!

Від нас вам подяка велика і щира,

За працю невтомну й щоденні турботи.

Нехайне болять вам натружені руки,

Шанують вас діти і люблять онуки.

Таким ліричним віршем 21 жовтня 2015 року  розпочалось чергове засідання клубу „ Від усієї душі” у читальному залі Петриківської районної бібліотеки.  Цього разу вшановували людей осіннього віку, вітали присутніх зі святами осіннього періоду: Днем учителя , Днем художника, Днем захисника України. Життя підтверджує – знаходити та розвивати   таланти ніколи не  пізно. В буденне життя потрібно вносити іскру творчості, поділитись з друзями  своїм захопленням, часточкою  своєї  душі - і життя стає кращим, цікавим, яскравішим,  наповненим краси, світла, гармонії.              Так  і  назвали засідання – «Сузір’я талантів». Ведучими були працівники районної бібліотеки Пікуш  С.П. та  Усик С.В. . Напочатку засідання традиційно вітали іменинників кварталу. Стільки гарних щирих та теплих вітань пролунало в їх адрес, було вручено вітальні листівки.
      Актуальна  патріотична тема прозвучала в гарній пісні «Україна – це ми!» у виконанні Галеніної Наді та Жадан Віки.

Пісня «Ти моя…» ( пісенний діалог мами і доньки) прозвучала у виконанні Нємєц Насті та Галеніної Наді. Вірш  Шрубенка Б.Г. про художника Соколенко В.І. виконали Бондаренко Оля та Липка Ваня. Підготували дітей Петриківської НЗОШ  вчитель Рудовол Н.П. та бібліотекар Мітлицька Л.Г.Протягом усього засідання звеселяли присутніх піснею чоловіче тріо : Глущенко В.А., Лісний О.І.,Раїльченко Г. В. Учасники клубу  із задоволенням співали разом із виконавцями .
Перегляд мультимедійної презентації до Дня учителя сподобався  глядачам, подарував всім гарний настрій. Цікавою для присутніх була також мультимедійна презентація з фотосвітлин засідань клубу «Від усієї душі» минулих років.

На засіданні активно спілкувались, обговорювали свої повсякденні радощі і проблеми. Адже клуб, це своєрідна велика сім’я. Насонова Ганна Федорівна прочитала свого вірша « О,Боже, синів збережи», який розчулив всіх присутніх в залі. З щирими , небайдужими, вдячними словами до біблотекарів та присутніх у залі звернулися Заребельний М.Н.,Голуб В.І.,Ямпольська О.І., Ямпольський В.П.
Не обійшлося й без подарунків – присутнім вручили збірочки «Народні рецепти» , які складено за матеріалами членів клубу..
А на завершення пригощали всіх присутніх смачними гостинцями.  Осіннє засідання клубу в гостинному читальному залі Петриківської районної бібліотеки відбулося -  цікаво, змістовно, захоплююче! Отже, свято талантів пройшло,як  кажуть в народі, на одному подисі. Ще довго його учасникам не хотілось розходитись по домівках ... Було щиро, тепло, від  усієї  душі  !     

                          

Переглядів: 477 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0