Петриківська районна бібліотека

Середа, 15.05.2024, 01:39

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Жовтень » 9 » Школа удосконалення професійної майстерності
15:02
Школа удосконалення професійної майстерності

3 жовтня 2013 року в РКЗК «Петриківська ЦБС» відбувся семінар бібліотечних працівників «Школа удосконалення професійної майстерності». Програма семінару була насиченою,всі колеги активно ділилися своїми ідеями, надбаннями, методами та формами роботи, планами і засобами їх втілення.

З вступним привітальним словом виступила директор РКЗК «Петриківська ЦБС» Насонова О.А., подяками з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек були нагороджені кращі бібліотечні працівники за професіоналізм, ентузіазм, активність, креативний підхід до бібліотечної справи. Ідеями бібліотечних інновацій, слайдовими презентаціями на професійній зустрічі поділилися молоді бібліотекарі РКЗК «Петриківська ЦБС». Святкову презентацію-калейдоскоп про традиційні, нові та оновлені форми роботи в бібліотеках Петриківського району підготувала бібліотекар абонемента райбібліотеки Завалипіч О.В.

Було підведено підсумки районного фотоконкурсу «Моє рідне село», який проводився серед бібліотекарів та користувачів бібліотек. Переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Про участь у Національному ярмарку бібліотечних інновацій «Сучасна бібліотека: рухаємось вперед» колегам розповіла заступник директора по  роботі з дітьми Шумейко Н.С. Розповідь супроводжувалась мультимедійною презентацією, яку підготувала бібліотекар читального залу Пікуш С.П.

Конструктивною була консультація Шумейко Н.С. «Орієнтація на клієнта» під час якого  учасники ознайомилися з клієнт-сервісним обслуговуванням користувачів бібліотек та правилами роботи з "важкими"  та "конфліктними" ситуаціями. Велику зацікавленість бібліотекарів визвали індивідуальні, групові практичні заняття, дискусії та рольові ігри. Учасники тренінгу отримали навчальний посібник "Орієнтація на клієнта", з яким ви можете ознайомитися у нашому відділі.

«Родзинкою» семінару була зустріч з відомим українським письменником Євгеном Білоусовим, основними темами творчості якого є історія України та біографічна проза. Літератор ознайомив присутніх з проектом майбутньої художньо-документальної книги «Петриковка – жемчужина Украины», день народження якої заплановано на 1 квітня 2014 року.

Під час презентації проекту Євген Білоусов зачитував уривки з майбутньої книги, розповідав про роботу над твором. 

Переглядів: 603 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0