Петриківська районна бібліотека

Середа, 15.05.2024, 09:36

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Березень » 10 » Шевченківський березень
23:55
Шевченківський березень
                                                                    «Стоїмо перед Шевченком, як перед 
                                                                     совістю народу»             Я.Гоян                                                                                                                                                                      
       5 березня 2014 року в приміщенні Петриківської районної бібліотеки відбулося засідання громадської ради при Петриківській райдержадміністрації,приурочене святкуванню 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка. У роботі взяли участь голова цієї впливової громадської організації професор Костянтин Юхимович Богомаз, її члени : Голуб Велемір Іванович, Авдєєнко Наталія Савеліївна, Ламза Анатолій Григорович, Лисенко Анатолій Олексійович ,Могильний Борис Миколайович, Пастух Юрій Володимирович, Буряк Юлія Іванівна, Пітченко Галина Анатоліївна, Панко Віталій Федорович.
   Засідання розпочала бібліотекар читального залу районної бібліотеки Пікуш Світлана Петрівна, яка наголосила на тому,що однією з головних подій країни є святкування 200-ліття з дня народження Тараса Шевченка. Відмітила,що дуже  хочеться вірити в краще майбутнє для всіх нас. Так воно  і буде. Життя продовжується, пророчі слова нашого Генія збуваються. І сьогодні, як ніколи, кожен рядок, кожна строфа його безсмертних творів підтвердила свою актуальність і невмирущість.      Відзначення  такого ювілею  для бібліотек – виклик і випробування. Як зробити це нестандартно, сучасно, як уникнути заяложених штампів? Про це говорять наші заходи .
     Також присутні переглянули мультимедійну презентацію «Кобзар у кожному домі»,яку підготовила бібліотекар абонемента районної бібліотеки Завалипіч Олеся Валеріївна. Оглядово було ознайомлено учасників засідання з цільовою бібліотечною програмою «Кобзар у Вашому домі»,за якою працюють бібліотекарі вже другий рік. Бібліотекарі запросили всіх до Петриківської районної бібліотеки та Петриківської районної бібліотеки для дітей на всі заходи, приурочені цій визначній даті 

              




Переглядів: 518 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0