Петриківська районна бібліотека

Вівторок, 14.05.2024, 17:51

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Вересень » 8 » «Шепчуть ніжно квіти пелюстками»
15:29
«Шепчуть ніжно квіти пелюстками»

Доброю традицією в РКЗК «Петриківська ЦБС» стало проведення конкурсної програми - виставки  "Свято квітів", яка проходить у  вересні. Так було і цього року. 5 вересня районна бібліотека замайоріла всіма барвами веселки. Читальний зал наповнили яскраві букети з найрізноманітніших квітів.

        Композиції присвячені  вшануванню пам’яті Т.Г. Шевченка,1025-річчю Хрещення Київської Русі,Дню Незалежності України, Всеукраїнському Дню бібліотек.      Ця традиційна виставка осінніх квітів створює атмосферу балу квітів.  Пухнасті квіти різнобарвним дивом прикрасили бібліотечне свято квітів - кольору бузкового туману, рожево – полум’яні та сніжні-білі із серцем жовтим сонячним і ніжним.   

        Побачивши цю виставку, можна поринути у світ казки, адже тут все навколо у яскравих кольорах, все посміхається і радіє. Тож, дуже добре, що є такі люди, які прагнуть дарувати всім оточуюючим гарний настрій та хвилини щастя. І нехай свято квітів живе й надалі, а наші нащадки хай продовжують ці добрі традиції в майбутньому.Радісний настрій панував у всіх працівників та гостей закладу. Квіткова феєрія відбувається кожного року і завжди приносить нові враження та натхнення. Гарною несподіванкою для присутніх було квіткове плаття, та на жаль користувачі не довгий час мали змогу ним милуватись. Було підготовлено такі осінні букети- фантазії :

-«Шлях до істини»,

 «Вінок шани Кобзарю»

, «Лише у нас на Україні»,

 «Петриківська господиня»

, «Дорога до отчого дому», 

«Подружжя»

, «Наречена»(підготували працівники районної бібліотеки)

 та  «Троянди й виноград:красиве і корисне» (КЗК «Чаплинська сільська бібліотека»),

 «Барви рідного села» (КЗК «Єлизаветіська сільська бібліотека») 

 Це свято в бібліотеці традиційне, його люблять всі і чекають з нетерпінням. В цей день, ніби, сама осінь входить у бібліотеку і зливається з осінньою красою квітів. 

Переглядів: 915 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0