Петриківська районна бібліотека

Понеділок, 13.05.2024, 23:47

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Вересень » 16 » РКЗК «Петриківська ЦБС» на Презентації-бенефісі бібліотек «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення»
16:27
РКЗК «Петриківська ЦБС» на Презентації-бенефісі бібліотек «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення»

14 вересня 2013 року в місті Дніпропетровську відбулася Презентація-бенефіс бібліотек «Бібліотеки Дніпропетровщини запрошують на побачення», що проходила у рамках святкування Дня міста. З великим ентузіазмом та креативним підходом взяла участь у цьому яскравому дійстві також і РКЗК «Петриківська ЦБС». Метою заходу було представлення широкій громадськості сучасних можливостей бібліотек, їх унікальних фондів, інноваційних послуг, які бібліотеки надають місцевим громадам, досвід використання роботи Інтернету та інформаційних технологій.

До уваги учасників свята РКЗК «Петриківська ЦБС» представила розгорнуту виставку «Бібліотечне петриківське асорті», Бібліовелик «Rover – крути педалі уперед, рухайся з нами далі», Бібліоафіша (2013 – рік дитячої творчості), День цікавих зустрічей «Vivat – бібліотеко!», Бібліофуршет з Петриківським бібліотечним короваєм (презентація рецептів), Мистецька майстерня  «Відчуй себе художником - додай свій штрих», Бібліотечний простір у стилі хай-тек.

У заході приймали участь працівники районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей Насонова О.А., Шумейко Н.С., Потапенко Ю.В., Пікуш С.П., Родочінова Р.С., Бутко О.В.,     Завалипіч О.В.. А також взяли участь працівники селищних бібліотек: КЗК «Миколаївська селищна бібліотека» -  Брага Ю.В., що проводила майстер-клас «Лялька-мотанка» та КЗК «Курилівська селищна бібліотека» Таран Т.Ю., яка на майстер класі навчала всих охочих плетінню виробів у стилі шамбала.

Особливо слід відмітити роботу КЗК «Лобойківська сільська бібліотека», завідуючою якої є Лантух Н.Ю., що представила «Літературний експрес по–лобойківськи…» - виступ молодої поетеси     Н. Головахи, виставку робіт крючком «Завжди знайдеться діло для рученят умілих», виставку робіт художника-читача Жадана В.В., виступ танцювального колективу  «Дружба» на сцені (номери «Гопак», «Полонез», «Мама і тато») та виступ лобойківських гумористів.

Жителі та гості міста виявили неабияку зацікавленість до інталяцій петриківських бібліотек: їздили на бібліовелику, ласували смачним бібліотечним короваєм, приймали участь у майтер-класах.

Переглядів: 867 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0