Петриківська районна бібліотека

Середа, 15.05.2024, 03:15

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2016 » Грудень » 27 » «Повір у казку і усе здійсниться»
16:36
«Повір у казку і усе здійсниться»

    Новий рік ось уже стукає всім нам в двері. Дійсно, це свято з давніх часів вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим, його з нетерпінням і надією на чудо чекають всі - наївні і завжди юні дорослі, не по-дитячому серйозні малюки. Для того, щоб зустріч Нового року була такою ж, як у дитинстві, необхідно створити атмосферу зимового свята і піднесеного настрою самим чарівним способом. Ось і наш новорічний вогник  «Повір у казку і усе здійсниться» не заставив себе довго чекати і 23 грудня відбулося передноворічне дійство в Петриківській районній бібліотеці для клубівців «Від усієї душі». Колектив підготувався на відмінно, адже результат отримали відразу після закінчення зустрічі. Ми всі побували у казці,загадували бажання, приймали активну участь у конкурсах, співали новорічні пісні…Це новорічне свято супроводжувалося інсценівками з казок «Три дівчини під вінком на новий лад», «Новорічні пригоди героїв казок». Вітали присутніх дітки з дитячого садка «Сонечко» з таночком «Цигани» та Настя Панібудьласка з піснею «Новий рік».

      Як зазвичай,кожна зустріч -  нове знайомство  з новими сторінками життя одного з учасників. Цього разу героїнею була Підпарубоча Тетяна Тимофіївна. Для багатьох присутніх незнані нові сторінки життя жінки-трудівниці,матері,бабусі,прабабусі відкрили інше сприйняття цієї людини. Про найважчі роки героїня говорити багато не захотіла. А більше хотілося говорити про сучасне, сьогоднішнє. Життя – чудове, навіть якщо в ньому є проблеми та біди, невдачі та розчарування. Це все контрастує з радістю, щирістю, любов’ю та перемогами. Без поганого ми б не знали, що таке «добре».  Я щаслива,- говорить Тетяна Тимофіївна,- бо найдорожче, що в людини є - це його сім'я, його рідні та близькі. Моя сім'я  дружна, кожен з членів сім'ї піклується один про одного і завжди прийде на допомогу в скрутну хвилину. Щастя - це сидіти в колі своєї родини, співати пісні і розуміти, що життя прекрасне завдяки таким моментам.А ще у мене є друзі,з якими я зустрічаюся,співаю. Адже без дружби і друзів життя неповноцінне.

     Висновком  розповіді може слугувати наступна фраза: життя надто коротке, не можна витрачати його на безпідставний сум! Життя – це скарб,до того ж, даний лише один раз! Цінуйте його,любіть та бережіть.

Завітавши на гостини,начальник пенсійного фонду у Петриківському районі Тезик Людмила Вікторівна привітала всіх з наступаючими святами та коротко повідомила про нові зміни у пенсійному законодавстві.

    Наприкінці зустрічі,як подобає, Дід Мороз і Снігуронька кожному подарували талісман Нового 2017 року – півника з приємними вітаннями і побажаннями.

 

Переглядів: 473 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0