Петриківська районна бібліотека

Вівторок, 14.05.2024, 11:32

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Серпень » 4 » Петриківські бібліотекарі на тренінгу у М.Києві
16:31
Петриківські бібліотекарі на тренінгу у М.Києві

ПРОГРАМА «БІБЛІОМІСТ» ПРОВЕЛА КОНКУРС «ОБМІН ДОСВІДОМ: НАДАННЯ ПОСЛУГ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ В БІБЛІОТЕКАХ», ОСНОВНА МЕТА ЯКОГО ОБМІН ДОСВІДОМ З НАДАННЯ ПОСЛУГ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ В БІБЛІОТЕКАХ КРАЇНИ.         Переможцями  стали представники понад 30 бібліотек і зокрема Петриківська бібліотечна система в особі директора ЦБС Насонової Оксани та бібілотекаря Завалипіч Олесі. Серед переможців бібліотекарі майже всіх областей України, які надають різноманітні послуги  переселенцям, учасникам АТО та їх родинам. 
   У  липні 2015 року відбувся тренінг для переможців цього конкурсу у м. Києві .  Основна мета нашої участі у тренінгу - підвищення власної професійної майстерності, можливість поділитися досвідом з колегами та попрацювати з бібліотечними фахівцями з інших областей.
    В роботі тренінгу взяла участь начальник відділу бібліотек управління соціокультурного розвитку регіонів Міністерства культури України Височанська Марія Григорівна. Вона відзначила  ту роботу, яку зараз ведуть бібліотеки  країни  в умовах  кризи і розповіла про зміни, які відбуваються у бібліотечній справі. 
  За час тренінгу ми взяли  участь у ярмарку досвіду «Як бібліотеки відповідають на сучасні виклики», провели практичне заняття з активізації цільової аудиторії.  Власним досвідом роботи з ВПО поділились представники  громадської організації Wounded Warrior Ukraine (допомога постраждалим у воєнних конфліктах),  а також ми отримали на тренінгу навички фасилітації групової роботи. 
   Тренінг запам’ятався своєю актуальністю, невимушеною атмосферою, активністю колег, доброзичливістю всіх учасників.

    Петриківська РБ розгорнула  активну діяльність, долучившись до благодійної справи в допомогу ВПО. Протягом певного періоду переселенцям були надані такі послуги:  надання послуг безкоштовного інтернету( перегляд новин, контактів соцмережах),скайп  зв'язок з рідними,  пошук житла, пересилка копій документів, послуга «Вивчи уроки в бібліотеці», навчання комп'ютерної грамотності людей похилого віку….

Переглядів: 404 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0