Петриківська районна бібліотека

Вівторок, 14.05.2024, 22:54

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Лютий » 8 » Історична година «Блокада Ленінграда» з нагоди 69-ої річниці знаття блокади м.Ленінграда
19:39
Історична година «Блокада Ленінграда» з нагоди 69-ої річниці знаття блокади м.Ленінграда

29 січня 2013 року в читальному залі Петриківської районної бібліотеки пройшла історична година «Блокада Ленінграда» з нагоди 69-ої річниці знаття блокади м.Ленінграда.

На заході були присутні  завідувач сектору з питань внутрішньої політики, звязків з громадкістю у справах преси, інформації та контролю Панко В.Ф., в.о. начальника відділу культури та туризму Петриківської РДА Пікуш Л.М., заступник голови Петриківської районної організації ветеранів Батюк Л.В., голова Петриківської селищної організації ветеранів Голуб В.І., директор Петриківського музею етнографії побуту та народно-прикладного мистецтва Юхименко Л.В., майстер виробничого навчання Дарадан О.І., та учні ПТУ-79, кореспондент газети «Петриківські вісті» - Яловий М.М.

Захід розпочався з музичного номера вихованців Петриківської музичної школи Лізи Дроговоз та  Ігора Соловйова.

Виставку – документних ресурсів «Блокада Ленінграда» підготували бібліотекарі Петриківської районної бібліотеки Мороз С.І. та Пікуш С.П., вони ж надали історичну довідку про блокаду Ленінграду. Пікуш С.П. прочила вірша  про Таню Савічеву написаного Сергієм Смирновим. Директор музею Юхименко Л.В. розповіла про зібраний матеріал про блокаду Ленінграду що знаходиться в музеї, частину якого єкспонувала на даному заході, про переписку з родичами Тані Савичевої.

В. о. начальника відділу культури та туризму Петриківської РДА Пікуш Л.М. зачитала  вітальну листівку голови Дніпропетровської облдержадміністрації Д.Колєснікова адресовану ветеранам району на чолі з Загребельним М.Н. з нагоди 69-ої річниці зняття блокади М.Ленінграда.

При розповіді заступника голови Петриківської селищної організації ветеранів Тимошенка М.О. про блокадний Ленінград,  всі присутні  і сам Михайло Олексійович були стривожені, біль і співчуття людям  того часу було на душі.

Захід закінчився хвилиною мовчання в память по загиблих в роки Великої Вітчизняної війни.


 

 

Переглядів: 621 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0