Петриківська районна бібліотека

Вівторок, 14.05.2024, 03:01

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Квітень » 3 » Гумористичне намисто Петриківщини
11:26
Гумористичне намисто Петриківщини

1 квітня 2013 року в читальному залі Петриківської районної бібліотеки  пройшла «Гуморина – 2013», яка проводилась вдруге, під девізом «Місце сміху змінити не можна».

                                         


Урочисте відкриття «Гуморини -2013» було доручено поетам сатирикам Юхименко В.П. та Голуб В.І.

А далі відбулася мандрівка на сміхобібліоавтобусі по Петриківщині.  Екскурсоводи: бібліотекар читальної зали районної бібліотеки Мороз С.І. та бібліотекар абонементу районної дитячої бібліотеки Завалипіч О.В. оголошували зупинки. На зупинках артисти з різних куточків Петриківщини, мали змогу показати як святкують День гумору в бібліотеках району.



В гуморині прийняли участь:РКЗК « Петриківський РБК» – Несміян Владислав (керівник Магдич Н.В.);  КЗК «Лобойківська сільська бібліотека» - Жданій Альона,  Шатанінська Настя, Пікуш Юля (керівник Лантух Н.Ю); КЗК «Петриківська селищна бібліотека» - Десятерик В.М., Рижко Діма (керівник Десятерик В.М.).

 КЗК «Шульгівська сільська бібліотека» - Клименко Людмила Іванівна, Клименко Люба, Решетняк Катя (керівник Клименко Л.І.);    КЗК «Хутірська сільська бібліотека» -  Шкарлат Денис, Куриленко Богдан (керівник Полтавська О.В.); КЗК «Чаплинська сільська бібліотека» -  Меркулов Назар,  Клисак Олександр (керівник Біла Т.П.); КЗК «Єлизаветівська сільська бібліотека» Хачтрян Наір (керівник Іщенко Н.Ф); КЗК «Іванівська сільська бібліотека» - Здор Рома (керівник Маляр Т.І.);  КЗК «Гречанівська сільська бібліотеа» - Горяний Руслан (керівник Столяренко Л.М);  КЗК «Червонопартизанська сільська бібліотека» - Галеніна Надя (керівник Сергієнко Т.О.); КЗК «Миколаївська селищна бібліотека – Тарасюк Оля,Тарасюк Люда, Брага Юля (керівник Брага Юля).


$IMAGE6$

Сьогодні ми дійсно побували на чудовому святі гумору та сміху. І будемо мати надію, що ці хвилини сміху подовжать наше життя не на один рік.

Ми гадаємо, що сьогодні не можна визначити переможця, тому що всі були веселі. Пропоную всім вам щиро усміхнутися один до одного, і це буде найкращий подарунок для кожного.

      В.о.директора РКЗК  «Петриківська ЦБС» Шумейко Н.С. привітала всіх присутніх з таким чудовим святом, як «Гуморина – 2013», що відбулося, подякувала учасників за участь в цьому заході, і побажала щиро усміхнутися один до одного, і це буде найкращий подарунок для кожного.

Голуб В.І. подякував дирекції бібліотеки за проведене свято, яке дуже сподобалося і побажав проводити заходи в більшій залі.


Переглядів: 717 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0