Петриківська районна бібліотека

Вівторок, 14.05.2024, 09:26

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Липень » 29 » Бібліотеки Петриківщини на Луганському міжрегіональному ярмарку "Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє"
12:09
Бібліотеки Петриківщини на Луганському міжрегіональному ярмарку "Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє"



24-25 липня 2013 року відбувся міжрегіональний  Ярмарок «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє», організований програмою «Бібліоміст» у партнерстві з Українською бібліотечною асоціацією» (УБА) на базі Луганської обласної Універсальної наукової бібліотеки ім.М.Горького. Захід урочисто відкрила заступник директора програми «Бібліоміст» Мумтаза Абдуразакова, яка привітала всіх присутніх з цією важливою подією і побажала успіху у пошуку та впровадженні інновацій задля створення майбутнього громад. Далі до слова були запрошені Юрій Хунов, заступник голови Луганської обласної ради,Ірина Григорєва,начальник управління культури,національностей та релігій Луганської ОДА.

     Ярмарок бібліотечних інновацій – це інформаційна кампанія, яка має на меті розказати мешканцям східного регіону України про нові бібліотечні послуги з метою залучення населення до відвідування бібліотек.

   На Ярмарку були представлені найкращі інноваційні послуги та проекти , спрямовані на розвиток громад та створення  їх майбутнього.

    Серед 23 запрошених бібліотек у Ярмарку прийняла участь і  Петриківська районна бібліотека, яка була представлена як осередок сприяння розвитку зеленого туризму і зосередження культурних надбань краю. Увага та зацікавленість до експозиції , яку презентувала Петриківка була велика. 

   Співробітники РКЗК «Петриківська ЦБС» Шумейко Н.С.,Пікуш С.П., Бутко О.В., Завалипіч О.В. продемонстрували присутнім мультимедійні презентації та власні друковані матеріали на краєзнавчу тематику та на допомогу розвитку сільського зеленого туризму.Велику увагу привернув майстер-клас петриківського розпису, який провела бібліотекар абонементу Пікуш С.П. Коротку розповідь про привабливість та майбутнє Петриківського краю присутнім повідомила Шумейко Н.С.

      Захід продемонстрував широкій громадськості як сучасні бібліотеки у співпраці з партнерами сприяють розвитку спільнот та змінюють життя громадян на краще.

 

Переглядів: 601 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0