Петриківська районна бібліотека

Вівторок, 14.05.2024, 21:36

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Жовтень » 29 » «Бібліотека – територія єдності»
14:29
«Бібліотека – територія єдності»

30 вересня бібліотечна спільнота України святкує своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. «Бібліотека – територія єдності» – під таким девізом цьогоріч відзначали  Всеукраїнський день бібліотек.  Бібліотеки є важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. А книга чи не найбільше формує особистість, творить націю та державу.   В бібліотеках Петриківського району пройшли Дні відкритих дверей «Бібліотека – світ нових можливостей», «Пункт призначення – бібліотека», «Vivat! Бібліотеко!», «Сучасна бібліотека – нові послуги», «Цей дивосвіт – бібліотека», «Моя бібліотека – родинна домівка», «Читання – ключ до майбутнього», «Книга відкриває світ», «Без книги немає бібліотеки», «Читання – ключ до майбутнього».

       В стінах Петриківської районної  бібліотеки пройшло урочисте зібрання, де вітали бібліотечних працівників Петриківщини і зичили  усім  добра, щастя і наснаги для продовження великої місії – сприяння інтелектуальному майбутньому України. Із професійним святом бібліотекарів привітали голова районної ради ветеранів Загребельний М.Н. та його заступник Батюк Л.В.,голова профкому працівників культури Петриківського району Лук’яненко Л.М.,директор Петриківської дитячої художньої школи ім.Т.Я.Пати  Пікуш М.І.,доктор технічних наук, професор, академік Дзоз М.О.,депутат районної ради Лисенко А.О.

   Дарунком для бібліотекарів були тематичні композиції осінніх  квітів та виставка-настрій «Хоровод осінніх фарб»,що супроводжувалася словами:

      Я дуже люблю осінь в Петриківці,

         Вона тоді так схожа на оркестр.

         Листочок кожен наче свою ноту має,

           І так натхненно відбувається концерт.

З великою  фантазією і любов’ю було оформлено квіткові композиції : «А час летить, не зупинить…», «Чай вдвоем», «Квіткова рапсодія», «Здоров’я в капусті», «Осінь в Петриківці»( підготували працівники районних бібліотек) та «Лебедина вірність» та «Квітковий тризуб»(Єлизаветівська с/б), «Розквітай, моя Україно!» (Петриківська с/б), «Какой бы мы красивой были парой,мой милый,если б не было войны…» (Гречанівська с/б).

           Невеликою частиною бібліотек України є книгозбірні нашого району, в яких працюють самовіддані люди. Всі вони вважають свою професію не простою роботою, а своєю місією на Землі, покликанням своєї душі. За сумлінну працю ,професіоналізм, творчі здобутки, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди відзначення всеукраїнського Дня бібліотек кращих працівників бібліотек було відзначено подяками.

Більшу частину свого життя ми проводимо на роботі,  то ж як важливо,  що такі свята   дарують нам не лише позитивні емоції, збагачують духовно, але і дають змогу самоутвердитись в обраній професії.

 

 

 

Переглядів: 648 | Додав: Flash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 32

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0